Tweedehands

Ruim aanbod gebruikte fietsen

Fietsen zijn nog steeds erg populair in Nederland en worden vaak gebruikt als vervoermiddel voor een snelle rit door de stad, naar het werk, naar de supermarkt of voor fietstochten. Als mensen een fiets willen, gaan ze vaak naar een fietsenwinkel om een nieuwe fiets te kopen. Maar je kunt ook een betere keuze maken en op zoek gaan naar een gebruikte fiets. Een gebruikte fiets is vele malen goedkoper dan een nieuwe. Als je toevallig een gebruikte fiets online of van de straat ophaalt, bestaat het risico dat de fiets al defecten heeft voordat je er goed op kunt rijden. Bij Tweewielers Zuilen koop je gebruikte fietsen met de garantie van een nieuwe fiets.  

Voordelen gebruikte fietsen

Een gebruikte fiets kopen is in veel gevallen een verstandigere aankoop. Een nieuwe fiets in een station zetten is zeker geen goed idee, de kans op schade is groot of de fiets staat er niet als je terugkomt. Ook voor een stadsbewoner of student is een gebruikte fiets handig. Je hoeft niet zo voorzichtig te zijn met je fiets en je kunt hem gewoon overal neerzetten. Maar het grootste voordeel van het kopen van een gebruikte fiets is dat het veel goedkoper is. al onze tweedehands fietsen worden gecontroleerd. Het wordt dan vóór aankoop bijgewerkt. Zo koop je een gebruikte fiets die nog van goede kwaliteit is, met garantie, maar tegen een veel goedkopere prijs. En tot slot zijn tweedehands fietsen ook nog eens veel beter voor het milieu. Elke fiets die een tweede kans krijgt, is immers een fiets minder die geproduceerd moet worden. Een gebruikte fiets is dus duurzaam van aard.

Ontwerp zonder titel (3)

Veel modellen om uit te kiezen

Het kopen van gebruikte fietsen wordt steeds populairder. Niet voor niets heb je nu een ruime keuze aan verschillende gebruikte fietsen. Ben je op zoek naar een stadsfiets of omafiets voor frequente stedentrips of zoek je een sportief model? Denk bijvoorbeeld aan een hybride of toerfiets. We hebben verschillende soorten fietsen in ons assortiment. Wij verkopen gebruikte fietsen in verschillende prijscategorieën. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fiets die een paar honderd euro of meer kost. Je kunt kiezen voor een grootouderfiets, een stadsfiets, een kinderfiets of een gebruikte herenfiets. Wil je een fiets met automaat of zoek je een elektrische fiets? Dit is ook mogelijk. Alle fietsen zijn van hoge kwaliteit en volledig nagekeken door een fietsenmaker. De fiets is ook gebruiksklaar, dus je kunt er meteen mee aan de slag. Op zoek naar een nieuwe fiets? Vergeet dan niet ons aanbod gebruikte fietsen te bekijken.

Openingstijden

Maandag 09:00–18:00
Dinsdag 09:00–18:00
Woensdag 09:00–18:00
Donderdag 09:00–18:00
Vrijdag 09:00–18:00
Zaterdag 10:00–17:00
Zondag Closed