Reparatie

Reparatie van uw fiets

We hebben een professionele werkplaats. U kunt bij ons terecht voor reparatie, onderhoud en instandhouding van uw fiets. Wij doen grote, kleine en periodieke reparaties! De meeste kleine reparaties kunnen we binnen een uur repareren, zodat je snel weer op de fiets zit. De meeste reparaties zijn in één dag gedaan. U kunt uw fiets dus ’s ochtends of ’s middags brengen en dezelfde dag weer ophalen. Voor grote reparaties kunt u een afspraak maken en dan zorgen wij dat uw fiets dezelfde dag weer klaar staat. Heeft u een grote reparatie maar geen afspraak? Geen zorgen, we halen je fiets gemakkelijk op, maar afhankelijk van de drukte kan het iets langer duren.

Fietsen dat wij merken onderhouden

Wij onderhouden en repareren in principe alle merken fietsen. Indien er specifieke onderdelen nodig zijn die alleen bij een bepaald merk te bestellen zijn dan vragen we deze onderdelen op. In 99% van de gevallen gaat dat probleemloos

Kosten

Als u uw fiets bij ons brengt voor reparatie zal van te voren een inschatting gemaakt worden van de kosten. Mocht het bedrag toch hoger uitvallen dan wordt hierover altijd van te voren overlegd. ‍

Reparatie

Reparatie

Wij kunnen diverse reparaties aan uw fiets uitvoeren. Voor reparatiekosten kunt u altijd bij ons terecht.

Onderhoud

Onderhoud

Een goed onderhouden fiets is veilig, betrouwbaar en comfortabeler om op te rijden. (lampje controleren, remsysteem afstellen, versnellingsbak afstellen, ketting en kabels smeren)

Leenservice

Leenservice

We voorzien je gewoon van een smeerfiets voor de tijd die we nodig hebben om aan je fiets te werken. Zo creëren we comfort rond ongemak. Geen kosten, want wij zien het als onze eigen service.

Contact ons voor meer vragen

030 711 6173​

Openingstijden

Maandag 09:00–18:00
Dinsdag 09:00–18:00
Woensdag 09:00–18:00
Donderdag 09:00–18:00
Vrijdag 09:00–18:00
Zaterdag 10:00–17:00
Zondag Closed